Nieuws

2 sept start seizoen

2 sept start seizoen
Biddinghuizen - 25 augustus 2022.  Ja het is zover! De repetities gaan weer beginnen. De vakantie is voor de meeste van ons voorbij. Op 2 september willen we starten bij José in tuin. Even bij praten onder het genot van een kopje koffie of thee en gebak. We gaan ervan dat het natuurlijk mooi weer is. Mocht dat niet zo zijn dan wordt er een andere locatie doorgegeven. 

Koffieconcert

Koffieconcert
Biddinghuizen - 21 juni 2022.  Zoals al jaren gebruikelijk was, maar door corona een paar jaar niet is gelukt, gaat dit jaar wel weer gebeuren. Jawel wij gaan weer een koffieconcert geven in de TAS, en wel op vrijdagavond 1 juli om 19.00 uur. Vanzelfsprekend voor de mensen in de TAS, maar iedereen is welkom om te komen luisteren! Een eigen stoel mee brengen is wel handig!  

3 juni gebedsviering

3 juni gebedsviering
Biddinghuizen - 5 juni 2022.  3 juni hebben wij als koor onze bijdrage mogen leveren aan een mooie gebesviering, en een gezellige parochie avond, het was mooi om met zoveel samen te zijn! 

Succesvol optreden Bel Canto tijdens Bevrijdingsdag op de Floriade

Succesvol optreden Bel Canto tijdens Bevrijdingsdag op de Floriade
Biddinghuizen - 7 mei 2022.  Na twee jaar was het dan zo ver. Eindelijk weer een optreden. En dat op Bevrijdingsdag én op de Floriade in Almere. Hoe mooi is dat? De Floriade heeft ruim 180 verschillende muziekgezelschappen uitgenodigd die lunchconcerten verzorgen tijdens de Floriade, die nog tot en met 9 oktober 2022 duurt.   Lees verder ->

Zaterdag 16 april Paaszangavond

Biddinghuizen - 9 april 2022.  Uitnodiging voor zaterdagavond 16 april om 19.00u in de Voorhof. U wordt allemaal van harte uitgenodigd om samen met Bel Canto zingend op weg te gaan van Goede Vrijdag naar Pasen. De liederen (die meegezongen kunnen worden) zullen door middel van passende (gesproken) teksten tot een mooi geheel met elkaar verbonden worden.  Lees verder ->


© 2022 Koor Bel Canto (Realisatie: Sybit | Software op Maat)

Realisatie: Sybit - Software op Maat